Media & Marketing

Wij helpen het MKB graag (beter) op weg, door meer zichtbaarheid te creëren en toegevoegde waarde te leveren.

Online & offline

Online marketing is voor een groot deel verantwoordelijk voor de vindbaarheid voor uw onderneming. We focussen tegenwoordig zoveel op online, dat offline vaak buiten beeld valt. Vaak wordt alleen nog maar geïnvesteerd in de online markt, terwijl in veel gevallen ook papieren communicatiemiddelen heel goed werken. Denk maar aan het nut van visitekaartjes, en de kracht van een unieke uitnodiging die op papier, met de hand bij u thuis wordt bezorgd. Omdat wij weten dat het niet altijd alleen maar om ‘online zijn’ draait, bieden we ook offline marketing aan. En dat kunnen wij net zo goed.

Sterke communicatie

Door het onderbrengen van al uw communicatiemateriaal bij één adres, garandeert u zichzelf van een overkoepelende stijl die in alle mediakanalen terug te zien is. Een van de voordelen die wij bieden is eenheid tussen de verschillende middelen. Maar ook de strategie om de kanalen zo in te zetten dat ze niet allemaal hetzelfde communiceren, maar elkaar juist aanvullen en versterken. Wij denken met u mee, en maken van elk project maatwerk.

Marketingmoes

Wij zijn Marketingmoes, het creatieve marketingbureau met persoonlijke aandacht. We maken voor elk vraagstuk een creatie op maat, of dat nu een website, magazine, flyer of visitekaartje is. Uiteraard doen wij dat door uw wensen te vertalen in ontwerp en realisatie. En daarbij betrekken we ook de behoeften van uw klant.

Aangezien marketing meer is dan enkel visueel design, creëren wij graag samen met u een overkoepelende tactiek. Daarbij letten we op de aard van het bedrijf en de klanten. Geen gekopieer en snel werk, maar serieuze aandacht voor uw wensen. Wij bouwen een product waar u blij van wordt.