Offline marketingmiddelen

Naast online marketing, zijn we ook sterren in offline marketing. U vindt bij ons allerhande drukwerk, van briefpapier en visitekaartjes tot flyers en brochures, van uitnodigingen tot posters. Wij maken alles, en op maat.

Huisstijl

Logo
Een logo is misschien wel het belangrijkst voor een bedrijf. Een logo dat het bedrijf of de organisatie weerspiegelt. Wij bedenken unieke logo’s, zodat het logo de identiteit van uw onderneming uitstraalt.

Visitekaartjes
Altijd verstandig om op zak te hebben, om aan een potentiële klant of samenwerkingspartner te kunnen geven. Ook hiervoor maken we unieke designs, zodat uw onderneming bij de andere partij in gedachten blijft.

Briefpapier & enveloppen
Enveloppen en briefpapier zijn visueel niet de spannendste middelen, maar wel heel belangrijk. Uw logo moet duidelijk communiceren, net als uw bedrijfsgegevens. Aan de andere kant mogen ze natuurlijk niet afleiden van uw boodschap in de brief.

Relatiegeschenk
Uw logo, slogan of contactgegevens op een pen, mok, usb-stick, of wat dan ook? Geef relaties een cadeautje, zodat ze aan je blijven denken. Wij zorgen voor een mooi en leesbaar design.

Advertenties

Offline adverteren
Van advertenties in lokale blaadjes tot kranten, van posters en bushokjesreclame (abri) tot billboards en reclamezuilen langs de snelweg. Wij ontwerpen reclame op elk formaat, met speciale aandacht voor het specifieke medium, zodat de boodschap aankomt.

Copywriting

Schrijven/optimaliseren van teksten
Naast het visuele plaatje, kunnen we ook perfect helpen met goede teksten: teksten die de boodschap optimaal communiceren en die de doelgroep aanspreken. En zeker ook niet onbelangrijk: teksten die 100% bestaan uit foutloos Nederlands (of Engels).

Drukwerk

Flyers & brochures
Wilt u een flyer om mensen te attenderen op een evenement of actie, of wilt u een brochure waarin u uw product of dienst uitlegt? Wij zorgen voor een mooi ontwerp dat bovenal functioneel is.

Posters
Posters worden vaak vluchtig bekeken. Extra belangrijk dus om het belangrijkste duidelijk te communiceren, en ervoor te waken dat er niet te veel elementen op de poster staan die alleen maar afleiden van de boodschap.

Uitnodigingen & kaarten
Binnenkort een verjaardagsfeest, bruiloft, receptie, of is er een kleintje op komst? Wij maken unieke uitnodigingskaarten die de juiste sfeer voor een speciaal moment neerzetten.

Boeken & tijdschriften
Ook bij een boek of tijdschrift is het uiterlijk erg belangrijk. Wij maken omslagen die aanspreken en afgestemd zijn op de doelgroep. Wij geven vorm aan de binnenkant, zowel op visueel vlak alsook qua indeling.

Verpakkingen
Wilt u een nieuw product op de markt brengen, maar bent u nog op zoek naar een goede verpakking? Wij houden rekening met de eigenschappen van het product en de doelgroep. We maken het ontwerp zo uniek mogelijk, zodat deze wint van de concurrentie.

Stand design voor beurzen
Op een beurs is het belangrijk dat u gezien wordt. Dat is ten eerste afhankelijk van de locatie, maar ook speelt de stand zelf zeker een grote rol. En de opbouw van de stand heeft niet alleen invloed op de zichtbaarheid, maar ook op de perceptie van de bezoeker. Wij ontwerpen een stand die gezien mag worden en die daarnaast de presentatie van uw producten, een goed contact met uw potentiële klanten en opbergmogelijkheden bevordert.

Op zoek naar een kundige partner voor uw communicatiemiddelen?

We kunnen nog meer

We helpen u ook graag met het online gedeelte. Zo bouwen we gebruiksvriendelijke websites met goede content, afgestemd op de bezoeker. Of helpen we met het opzetten van social media. Of we adverteren online op Google voor meer websitebezoek.

Specialist in online & offline marketing

Wij zijn Marketingmoes, het creatieve marketingbureau met persoonlijke aandacht. We maken voor elk vraagstuk een creatie op maat, of dat nu een website, magazine, flyer of visitekaartje is. Uiteraard doen wij dat door uw wensen te vertalen in ontwerp en realisatie. En daarbij betrekken we ook de behoeften van uw klant.

Aangezien marketing meer is dan enkel visueel design, creëren wij graag samen met u een overkoepelende tactiek. Daarbij letten we op de aard van het bedrijf en de klanten. Geen gekopieer en snel werk, maar serieuze aandacht voor uw wensen. Wij bouwen een product waar u blij van wordt.