Online diensten

Wij bieden online marketing op maat aan, in de breedste zin van die twee woorden. Of u nu een (nieuwe) website wilt, of u wilt de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten door online te adverteren, bij Marketingmoes bent u aan het juiste adres. Wij helpen u met elke stap: van geschikte en aantrekkelijke content schrijven tot de technische implementatie van bijvoorbeeld website, social media en advertenties.

Website

Website ontwerpen
Wij ontwerpen voor u een website die voldoet aan de wensen van u, maar ook de behoeften van uw klanten.

Website bouwen
Wij verbouwen elk ontwerp tot een website. Uiteraard met goede gebruikerservaring op zowel smartphone als computer.

Website optimaliseren voor seo
Een goede website moet gevonden worden! Daarom letten wij erop dat elke pagina goed gelezen wordt. Niet alleen door uw bezoeker, maar ook door zoekmachines.

Conversieoptimalisatie
Een ontwerp is pas goed als de bezoeker kan doen wat hij wil (en wat u wilt). Wij optimaliseren uw website door extra nadruk te leggen op gewenste acties. Bijvoorbeeld door kleurgebruik of positionering van elementen, zoals knoppen.

Social media

Bedrijfsprofiel aanmaken
Online zichtbaarheid is ook gekoppeld aan profielen op social media als Facebook, Twitter en Instagram. Sterker nog, dit komt ook ten goede aan uw website. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op de gewenste social mediakanalen aanwezig is.

Bedrijfsprofiel onderhouden
Het aanmaken van social mediaprofielen is een goede start, maar vervolgens moet het onderhouden worden. Dit houdt niet alleen aanpassen van bedrijfsgegevens in, maar ook het plaatsen van content op een frequente basis. Samen kijken we naar een contentplanning om te bepalen wanneer welk onderwerp aan bod komt, en wij plaatsen voor u de content.

Adverteren op Facebook en Instagram
Wilt u meer mensen via social media bereiken? Dan zetten wij zorgvuldig campagnes op in het netwerk van Facebook en Instagram. Wij maken zodanig keuzes dan niet het genereren van veel webbezoeken voorop staat, maar juist de focus ligt op alleen de relevante leads, om niet onnodige kosten te maken.

Copywriting

Schrijven/optimaliseren voor bezoeker
Het hangt natuurlijk samen met seo content schrijven. Er zijn communicatiebureaus die puur voor seo schrijven en de klant uit het oog verliezen. Wij schrijven onze teksten hoe dan ook altijd voor de bezoeker, want een tevreden bezoeker is natuurlijk het belangrijkst.

Schrijven/optimaliseren voor bezoeker en zoekmachine (i.c.m. zoekwoordenonderzoek)
Content waarmee uw klant geholpen is, hoeft nog niet geschikt te zijn voor zoekmachines. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u met twee zinnen antwoord op uw klant kunt geven. De zoekmachine kan hier echter weinig mee, omdat hij weinig input heeft om de pagina te beoordelen. Ook letten we bij seo nog eens extra op het gebruik van zoekwoorden en synoniemen.

Zoekmachines / Google

Seo (search engine optimization)
De manier waarop een webpagina is opgebouwd aan de voor- en achterkant, bepaalt hoe goed een zoekmachine deze kan lezen, beoordelen en uitserveren. Wij zorgen voor een goede seo inrichting, zowel qua techniek als content. Een goede combinatie met het zoekwoordenonderzoek.

Sea (search engine advertising)
Wilt u meer bezoekers binnenhalen, en bezorgt seo niet het gewenste resultaat? Ook dan helpen wij graag. Wij zijn gespecialiseerd in adverteren in Google (Google Ads, voorheen AdWords), elke campagne afgestemd op uw wensen en budget.

  • Search marketing
    In het zoeknetwerk adverteren we op zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden, en schrijven wij aantrekkelijke advertentieteksten.
  • Display marketing
    In het display netwerk (o.a. andere websites en apps) worden visuele advertenties/afbeeldingen aan potentiële klanten getoond die eerder relevante interesse hebben getoond.
  • Remarketing
    Wilt u bezoekers van uw website nog eens terughalen? Dat kan door middel van remarketing, zowel in het zoeknetwerk als in het display netwerk.

Zoekwoordenonderzoek
Om te bepalen welke zoekwoorden van belang zijn voor uw doelgroep, is het zinvol om een zoekwoordenonderzoek te doen. Hieruit blijkt op welke zoektermen veel wordt gezocht, en of er veel concurrentie op die termen is. Optimaal te combineren met seo/zoekmachineoptimalisatie.

Google Analytics
Om inzicht te krijgen in hoe bezoekers uw website ervaren, is het belangrijk om Google Analytics in te stellen. Analytics laat u bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers uw website in een bepaalde tijd heeft gehad, en wat zij vervolgens bezocht hebben. Op basis van deze data kan de website voor de bezoeker wellicht geoptimaliseerd worden voor een betere online ervaring. Wij rapporteren en stellen indien gewenst een dashboard voor u in, zodat u snel de belangrijkste informatie vindt.

Google Mijn Bedrijf (Google My Business)
Om nog beter gevonden te worden, is het verstandig om een bedrijfsvermelding in Google te plaatsen. Naast de zoekresultaten in Google en in Google Maps worden dan gegevens zoals uw openingstijden, telefoonnummer, adres en routebeschrijving getoond.

Weten wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen?

We kunnen nog meer

Daarnaast helpen we u ook graag met het ontwerpen van een logo en huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etc.), en verschillende soorten drukwerk, zoals posters, brochures en uitnodigingen.

Specialist in online & offline marketing

Wij zijn Marketingmoes, het creatieve marketingbureau met persoonlijke aandacht. We maken voor elk vraagstuk een creatie op maat, of dat nu een website, magazine, flyer of visitekaartje is. Uiteraard doen wij dat door uw wensen te vertalen in ontwerp en realisatie. En daarbij betrekken we ook de behoeften van uw klant.

Aangezien marketing meer is dan enkel visueel design, creëren wij graag samen met u een overkoepelende tactiek. Daarbij letten we op de aard van het bedrijf en de klanten. Geen gekopieer en snel werk, maar serieuze aandacht voor uw wensen. Wij bouwen een product waar u blij van wordt.