Over ons, over Marketingmoes

Marketingmoes

“Marketingmoes is een full-service marketing- en reclamebureau. Uw vraagstukken en wensen staan bij ons centraal.” Cliché, niet? Ook al geldt het zeker voor Marketingmoes, deze zin vindt u bij praktisch elk full-service marketingbureau.

Wij zijn een klein marketingbureau, en hebben daardoor ook echt persoonlijk contact met onze klanten. Dat houdt ook in dat u altijd dezelfde Marketingmoes-contactpersoon heeft. En niet alleen zijn die korte lijntjes mogelijk, dat willen we ook. Vinden we belangrijk. Alleen als u tevreden bent met het eindproduct én met ons, zijn wij tevreden. Jong en gemotiveerd zijn we, bereid om tot het uiterste te gaan.

Marketingmiddelen van de bovenste plank

Wij hebben alles in huis om uw bedrijf of organisatie aan de wereld bekend te maken. Of om uw bedrijf net dat beetje extra te geven, om uw zichtbaarheid te bevorderen. Marketingmoes creëert met liefde en professionaliteit de producten die uw bedrijf nodig heeft.

Wij kunnen en willen niets liever dan uw communicatiemiddelen onderscheidend en succesvol maken. Websites, website optimalisatie, online advertenties, zoekmachine optimalisatie (seo), social media, logo’s, visitekaartjes, briefpapier, drukwerk als brochures en uitnodigingen, content. Marketingmoes maakt het allemaal.

De klant (en u), daar draait het om

Goede producten en content, toegespitst op de doelgroep, beschikbaar op de juiste plaats en het juiste moment. Ook als de klant misschien niet van het bestaan van uw bedrijf af weet, maar wel op zoek is naar producten of diensten die u aanbiedt, wilt u gevonden worden.

En heeft de (potentiële) klant u gevonden, dan willen we natuurlijk dat hij of zij tevreden is en blijft. De website moet toegankelijk, duidelijk en toereikend zijn. Informatie moet aantrekkelijk en behapbaar zijn. Visitekaartjes moeten aandacht trekken en een positieve gedachte achterlaten. Advertenties moeten de kijkers lekker maken om bijvoorbeeld naar uw website of winkel te gaan.

Gevonden worden, is stap 1. Stap 2 is ervoor zorgen dat de persoon klant wordt en blijft. In beide stappen zijn wij er voor u. Gebruiksgemak en klanttevredenheid zijn altijd belangrijk, en dat kunnen we bereiken door handige websites te bouwen, goede en begrijpelijke teksten te schrijven en duidelijke visitekaartjes en briefpapier te maken. En daarmee kunnen wij u als geen ander helpen.

Totale marketing ontzorging

Wij zijn thuis in marketing op zowel online als offline gebied. Dit is een van de redenen waarom Marketingmoes een ideale partner is om uw marketingproject aan uit te besteden. Slechts één adres dat alles voor u kan uitvoeren.

Wij verdiepen ons in uw bedrijf/organisatie en producten, waardoor onze marketingproducten inhoudelijk goed aansluiten bij u en uw klant. Daarnaast kunnen we alle marketinguitingen, of deze nu online of offline zijn, in dezelfde stijl opleveren. Zo behoudt u mooi uw eigen bedrijfsidentiteit in al uw communicatie-uitingen.

Bij ons worden uw communicatievraagstukken serieus aangepakt, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Wij doen ons ding, zodat u zich kunt blijven focussen op ondernemen.

Marketingmoes.