Strategie

Wilt u meer halen uit uw huidige communicatiemiddelen of juist kanalen die u nog niet gebruikt? Is uw onderneming pas net gestart? Of bent u op zoek naar een frisse blik? Wij denken met u mee welke communicatiestrategie bij uw onderneming en klanten past. We kunnen advies uitbrengen welke communicatiekanalen geschikt zijn, met welke boodschap en voor welk doel.

Waarom een communicatiestrategie?

Het kan interessant lijken om op zoveel mogelijk online platformen aanwezig te zijn. De kanalen moeten echter waarde toevoegen voor uw (potentiële) klant. Een website is noodzakelijk om te hebben, maar het is de vraag of een kanaal als Instagram past bij uw bedrijf, en of uw doelgroep er iets aan heeft. Daarnaast is het van belang dat u actief bezig bent met de kanalen, met name als het om social media gaat. Een Facebookpagina die maar een keer per maand een nieuwe post heeft, heeft geen positieve uitwerking op uw onderneming. Belangrijk dus om op voorhand te weten welk middel u inzet, met wat voor content en wat het doel ervan is. En vervolgens hier frequent opvolging aan geven (wij nemen overigens graag deze taak van u over).

Gekoppelde kanalen

Communicatiemiddelen die elkaar versterken, daar gaat het om. Iedereen kan losse kanalen inzetten, maar zonder eenheid en strategie gaat veel kracht verloren. Wij adviseren specifieke kanalen die niet alleen passen bij uw bedrijf of organisatie, maar die elkaar ook nog eens aanvullen. En we letten erop dat de kanalen ook op een logische manier naar elkaar doorverwijzen.

Meer (potentiële) klanten

Stel, u heeft alles uit uw kanalen gehaald. Uw website is helemaal op orde, maar het aantal bezoekers valt tegen. Om meer bezoek naar uw website te krijgen, kunnen we adverteren op specifieke termen die relevant verkeer naar uw website trekken. We adverteren onder andere binnen Google, op andere websites en in apps via Google AdWords. Ook kunnen we in Facebook en Instagram advertenties plaatsen, om meer verkeer naar uw website te leiden, of om meer aandacht voor uw Facebookpagina te genereren.

Geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek? Wij ook!

Specialist in online & offline marketing

Wij zijn Marketingmoes, het creatieve marketingbureau met persoonlijke aandacht. We maken voor elk vraagstuk een creatie op maat, of dat nu een website, magazine, flyer of visitekaartje is. Uiteraard doen wij dat door uw wensen te vertalen in ontwerp en realisatie. En daarbij betrekken we ook de behoeften van uw klant.

Aangezien marketing meer is dan enkel visueel design, creëren wij graag samen met u een overkoepelende tactiek. Daarbij letten we op de aard van het bedrijf en de klanten. Geen gekopieer en snel werk, maar serieuze aandacht voor uw wensen. Wij bouwen een product waar u blij van wordt.